Ham Radio CB Shop    Wij maken uw hobby betaalbaar

Terms & Conditions

Aankoopvoorwaarden m.b.t internet verkoop


Algemene leveringsvoorwaarden van Communicationworld.nl ( Handelsonderneming Dijkerman)  gevestigd aan de Horstweg 10 B 8107 AB Broekland

1. Bestelling voorwaarden 
Op alle bestellingen die via deze webshop geplaatst zijn, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Communicationworld.nl heeft het recht inhoud van de webshop en deze voorwaarden ten alle tijden te wijzigen.
Technische en/of kleurafwijkingen in de webshop worden voorbehouden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zetfouten in de webshop.foto's op de site zijn slechts voorbeelden en kunnen afwijken van het originele produkt.

2. Bevestiging ontvangst 
Alle op deze webshop getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per E-mail heeft ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, uw naam en mail adres.

3.Overeenkomst 
Door de bestelling aan ons te verzenden, gaat u een overeenkomst aan met Communicationworld.nl waarmee u tevens aangeeft akkoord te gaan met in deze overeenkomst vermelde gegevens. Waarbij Communicationworld.nl de verplichting heeft u zo snel mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen, en u de verplichting aangaat deze na betaling af te nemen.

4. Transport en kosten 
Het risico tijdens het transport van de bestelde goederen is voor Communicationworld.nl en gaat over op het moment van aflevering aan u.

  
5. Levering 
Levering geschiedt doorgaans direct na ontvangst betaling.
Indien artikelen niet op voorraad zijn wordt u op de hoogte gesteld. In overleg kan de order worden geannuleerd of op een later tijdstip worden nageleverd. Het bedrag zal anders worden teruggestort.

Wij behouden behouden ons het recht voor om onze offerte te herroepen en of uw bestelling te annuleren,  u krijgt van ons hiervan bericht met de reden van wijziging en annulering

U heeft geen recht om eventuele claims en dergelijke te maken ten aanzien van ons onvermogen om uw bestelling te verwerken,

6. Retouren 
In overleg kunnen goederen worden retour genomen worden door  Communicationworld.nl, kosten voor deze retourzending zijn voor uw rekening. 
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
De goederen dienen onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakking en met factuur retour gezonden te worden aan Communicationworld.nl Deventer
Na ontvangst van de artikelen zal binnen 14 werkdagen het bedrag worden teruggestort. 
Communicationworld.nl heeft het recht om beschadigde en/of gedragen artikelen te weigeren, en in overleg met u, tot een waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten.

7. Klachten 
Alle klachten of opmerkingen zullen door Communicationworld.nl in behandeling worden genomen.
U kunt deze doorgeven via ons contact formulier.
Klachten zullen met de meeste spoed worden afgehandeld.

9. Afwijkende producten
Speciaal op bestelling voor u ververaardige producten en of gewijzigde producten worden niet terug genomen, tenzij dit schriftelijk is medegedeeld door Communicationworld.nl.

10. Internet aankoop
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de Communicationworld geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u dit via onze link RETOUREN doen.

Uitzonderingen retourneren
Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten: 

a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. die snel kunnen bederven of verouderen;
f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;
g. boeken op bestelling;
f. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

11. Facturen leveranciers.
leveranciers
Eventuele nog openstaande facturen  van door ons  geleverde producten, mogen wij verreken met facturen door leveranciers geleverde producten, wanneer onze facturen niet binnen de betalingstermijn zijn voldaan.


12. Uw inkoopvoorwaarden
Alleen onze leveringsvoorwaarden zijn van toepassing.
Door u of uw bedrijf te registeren via onze website, bestelling te plaatsen of te laten plaatsen, vervalt automatisch uw inkoopvoorwaarden.